Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

JxSí i les CUP: Els importa més qui tindrà la clau de casa que la independència

No entenc les esquerres d'aquest país. Deixant de banda que estiguis a favor o no que Catalunya sigui un Estat independent, les accions del Govern espanyol atempten directament contra la mateixa democràcia, i  totes les forces democràtiques en general  haurien de reaccionar.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Quan  el Govern espanyol imposa als catalans com hem de gastar els nostres  diners estan impedint que aquesta decisió la prenguem nosaltres  mateixos amb el nostre vot. Qui decidirà si les despeses que es fan a Catalunya són actes per aconseguir la independència? Ells, el Govern  espanyol.

La voluntat de la majoria dels ciutadans catalans no serveix  per res. Com a demòcrata que sóc, això em neguiteja, vull que les  decisions del poble català es respectin; que es respectin les  decisions preses per majoria, tot i que en aquell moment la majoria no  pensi com jo, doncs només així sabré que també es respectarà quan la meva opinió sigui igual a molts catalans.

Estem parlant d'actes  antidemocràtics que haurien de provocar al·lèrgia a tots els  demòcrates i, en canvi, només generen silenci.  I no només silenci  dels ciutadans sinó també del Govern català, ja que encara no en tenim. Silenci dels independentistes perquè alguns d'ell, davant d'una  ofensiva espanyola tan gran, els hi sembla que és més important decidir qui tindrà la clau de la porta de casa.

No veuen que tots tenim una còpia d'aquesta clau i tots serem  responsables si ens deixem la porta oberta i entren atacs com aquest?

Participaciones de loslectores

Másdebates