Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'escola segregada no és la millor forma d'educar

En resposta a la carta de Gemma Ros L'escola pública hauria d'incorporar l'opció de la segregació per sexes: l'autora parla  de no fer teatre, de que els nens no és sentin cohibits, i diu que l'escolan segregada és de  millor qualitat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

M'estranya molt que en un món fet d'homes dones la millor manera  d'aprendre a relacionar-se sigui evitar a la meitat de la població. També em deixa palplantat que la millor manera de no sentir-se cohibit sigui evitant l'altra sexe, i ho dic jo que vaig anar a una escola religiosa i quan vaig entrar a l'institut no m'assebantava de res, amb unes joves molt més madures física, emocional i sexualment  que jo, protegit dels set pecats capitals.

I per finalitzar, dir que aquest tipus d'escola sigui per definició  de millor qualitat és una mica arriscat, ja que hauria de pensar que el professorat que més cursos de didàctica i implementació fan sempre ha sigut el de la pública, ja sigui per professionalitat o  per obligació.

I perdoni, però si alguna escola és inclusiva i accepta  les intel·ligències múltiples i promociona la creativitat, i el raonament crític què és el futur social i professional (per la resta ja hi seran els robots) aquesta és l'escola pública.

Participaciones de loslectores

Másdebates