Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica municipal: "Treballem per millorar la regulació semafòrica entre Mallorca i Roger de Flor"

Imagen de archivo de un semáforo. 

Imagen de archivo de un semáforo.  / Europa Press

Benvolgut Marcel, us escrivim en relació amb la vostra carta recentment publicada a EL PERIÓDICO, "Silenci administratiu 18 mesos després de queixar-me pel mal funcionament d'un semàfor", sobre el funcionament d'un semàfor a la cruïlla entre els carrers de Mallorca i de Roger de Flor.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En primer lloc, lamentem les molèsties que el funcionament d’aquest semàfor pugui ocasionar. Us informem que l’ ajuntament és conscient de la problemàtica i treballa per millorar la coordinació semafòrica a la zona.

Actualment, la regulació semafòrica d’aquesta cruïlla segueix afectada per les obres de construcció del tramvia, que tenen pendent resoldre una incidència en la seva comunicació amb el Centre de Gestió de la Mobilitat que permetrà corregir aquest desequilibri. Tan aviat aquesta situació se solucioni, els semàfors tornaran a funcionar amb normalitat.

Per últim, lamentem de nou les molèsties i us agraïm les vostres aportacions per tal de continuar millorant la convivència a la nostra ciutat.

Participaciones de loslectores

Másdebates