Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Amar en tiempos de redes sociales

Una joven pareja.

Una joven pareja.

Moltes de les parelles que veiem sobretot per les xarxes socials ens volen vendre un amor romàntic tan irreal que m'espanta pensar que molts adolescents i joves, com podria ser jo mateixa, puguin prendre a aquestes com a exemple.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La societat ens dificulta discernir entre realitat i ficció i no veiem més enllà d'aquest tipus de "parelles perfectes". Mentre que a la vida real, en una relació no cada dia són els millors, no tot són viatges ni tampoc mil fotografies fent-se petons.

M'agradaria saber que tots entenem què és una relació sana, però malauradament molta gent ho desconeix. Cal servir-se de valors a l'hora de mantenir-ne una, com el respecte, la comprensió, la generositat, la responsabilitat, i molts més.

És massa difícil posar en pràctica tot això? Doncs sí, i per això, si teniu parella, sabeu que no tot el pes l'ha de portar una persona, no ha de carregar sol o sola la motxilla amb tots aquests valors perquè d'una manera o l'altra us compenseu.

Però per sobre del teu xicot/a, parella, company o com li vulguis dir estàs tu mateix. Estima't, gaudeix-te i si vols, comparteix-te.

Participaciones de loslectores

Másdebates