Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"És un insult que no es valori gens la feina dels metges de família"

La falta de médicos de familia se agravará en los próximos años con la jubilación de más de un tercio de las plantillas

La falta de médicos de familia se agravará en los próximos años con la jubilación de más de un tercio de las plantillas

Fa més de 20 anys que soc metge de família, i ho soc per vocació, no perquè no tingués cap altra alternativa a escollir.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

M'entristeix molt que els nostres representants, davant la manca de nous metges de família, pensin que el problema és pel tema diners. ¡Què cecs que són! A l'atenció primària no tractem símptomes aïllats sinó persones en el més ampli sentit de la paraula. Som l'embut del sistema sanitari i fem una feina invisible però de gran repercussió. Cada vegada se'ns exigeix més sense cap valoració i ens sentim explotats i menyspreats dins i fora de la professió.

No accepto que alts representants dels metges diguin que els estudiants brillants no es rebaixaran a dedicar-se a la nostra especialitat. És un insult als milers de sanitaris que dia a dia vetllem, a contracorrent del sistema, per la salut dels nostres pacients. L' atenció primària està plena de metges brillants, en dono fe. En uns anys, potser s'adonaran del nostre gran valor, però serà massa tard.

Participaciones de loslectores

Másdebates