29 sep 2020

Ir a contenido

Resposta de Moventis a una queixa sobre els seus autobusos

Miguel Ángel Salas

Un autobús de la nueva línea radial D-40, a su paso por la Travessera de Dalt, ayer.

Un autobús de la nueva línea radial D-40, a su paso por la Travessera de Dalt, ayer. / RICARD CUGAT

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Apreciat lector, amb relació a la seva carta del passat 2 de gener sobre les línies E11.1 i E11.2 entre Mataró i Barcelona voldria fer-li algunes apreciacions. La majoria de vehicles assignats a ambdues línies són autobusos articulats de 18 metres de llarg o íntegres de 3 eixos i 15 metres de llarg, considerats en el sector del transport com autobusos de gran capacitat.

Els vehicles articulats es destinen a les expedicions regulars en hora punta i els reforços es presten regularment amb els vehicles de 15 metres, amb una capacitat de 66 viatgers asseguts i 37 dempeus; en tot cas, ambdós autobusos són vehicles d'alta capacitat.

Tanmateix, especificar que aquesta línia dóna servei en hora punta amb un elevat nombre d’autobusos, el que fa que la freqüència entre Mataró i Barcelona sigui molt important.

A més a més, la majoria d’aquests autobusos, segons la seva fitxa tècnica, permeten el transport d’usuaris dempeus. Així doncs, tot i que aquesta situació no és la preferible respecte al confort, es troba contemplada dins de les possibilitats de la línia.

Entenem que viatjar dempeus en un recorregut com aquest no és la manera més còmoda, motiu pel qual regularment es fan estudis de demanda per, en la mesura del possible, i de les especificacions pròpies de la concessió, distribuir tots els autobusos disponibles segons la demanda existent.

Esperem poder seguir comptant amb la seva confiança en els seus desplaçaments amb l'empresa Casas i li enviem una cordial salutació.

Participaciones de loslectores

Másdebates