Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta d'un lector: "La violència és immoral independentment del gènere"

Una mujer levanta la mano en señal de protesta con el mensaje: No es no

Una mujer levanta la mano en señal de protesta con el mensaje: No es no

No és no... sempre. Per a les dones i per als homes. Convé recordar aquesta obvietat perquè centrats com estem a recolzar el feminisme, afortunadament, sembla que oblidem que també hi ha un cert nombre d'homes assetjats per dones (en l'àmbit psicològic, sexual, laboral...) que també mereixen empatia i protecció.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És cert que són minoria en comparació amb el nombre de dones violentades per homes, però això no vol dir que els hàgim de menystenir. En aquest sentit, prefereixo abordar l'assumpte des d'un fonament més global que no se centri en el gènere de l'agressor com en la naturalesa de la conducta.

Criminalitzant genèricament el mascle, correm el risc d'estigmatitzar, per extensió, la condició masculina. Perquè, en el fons, no hi ha causes reivindicatives de primera i de segona funció de si són més o menys majoritàries.

Qualsevol mena de violència greu és immoral, independentment del col·lectiu que la perpetri. En definitiva, reitero: no és no... i per a tothom.

Participaciones de loslectores

Másdebates