Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Els vianants som vulnerables respecte als vehicles, però no sempre innocents"

Un semáforo de Parets

Un semáforo de Parets

Les imprudències comeses per conductors i ciclistes que tenen com a víctimes els vianants solen ser les més greus perquè afecten la baula teòricament més feble de la cadena circulatòria.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Però, malauradament, els transeünts ens hem encomanat de l'incivisme de les rodes i el tradicional 'daltonisme' semafòric que ens caracteritza. S'hi ha afegit el darrer crit en temeritat ciutadana: creuar la calçada en vermell o per zones no habilitades mentre es peta la xerradeta o es tecleja compulsivament el tercer braç: el mòbil.

Sobta la suficiència i parsimònia amb què molts vianants s'entotsolen amb la pantalleta de torn, mentre molts conductors han de fer contorsionisme amb el volant per esquivar els insensats.

Que els caminats siguem, en teoria, els principals protagonistes de la via pública no ens dona dret a comportar-nos irresponsablement. Som vulnerables, sí, però no sempre innocents.

Participaciones de loslectores

Másdebates