Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Tots els que creiem en el dret a decidir dels catalans, el 12M ens hi juguem molt"

Sobre electoral depositado en una urna.

Sobre electoral depositado en una urna. / AYUNTAMIENTO DE RUBÍ

Tots els que creiem en el dret a decidir dels catalans, ens hi juguem molt el 12M. Tenim el clar l'exemple de l'alcaldia de Barcelona; els no sobiranistes impediran, si els números ho fan possible, que el president sigui independentista. Cap votant sobiranista es pot quedar a casa (per molt que els partits independentistes ens hagin defraudat).

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La fragmentació de l'opció independentista dificulta l'objectiu del manteniment de la presidència en mans independentistes (partim que el PSC és el partit més votat actualment i s'espera que millori resultats).

Tots els votants sobiranistes sabem que els partits independentistes majoritaris han defraudat els seus votants, però l'alternativa és passar pàgina; és a dir, l'oblit del 'dret a decidir dels catalans' (ja que segons ells "divideix a la societat"). No ho podem consentir si està a les nostres mans impedir-ho. Convé recordar que defensem també el dret dels no sobiranistes a decidir el futur polític de Catalunya.

Ara bé, de res servirà que votem a partits independentistes si aquests no es comprometen a no realitzar pactes de govern amb partits que menyspreen el dret a decidir dels catalans. Això ho haurien de deixar clar en campanya els partits independentistes. L' amenaça en aquests comicis al nostre dret a decidir (sobirania) és el triomf clar del PSC i la suma d'opcions no sobiranistes.

Per evitar-ho i, a causa de la fragmentació de l'independentisme, s'han de votar opcions independentistes que resultin majoritàries. Malgrat el descrèdit dels partits independentistes, no podem permetre el triomf del qui no permet que decidim el nostre futur polític. No hi ha marge d'error...

Participaciones de loslectores

Másdebates