Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica municipal a Dolores Gómez

Turistas en el centro de Barcelona.

Turistas en el centro de Barcelona. / RICARD CUGAT

En resposta a la carta de la ciutadana Dolores Gómez en relació amb la proliferació de pisos turístics a la ciutat, us informem que, en efecte, l'Ajuntament va aprovar el Pla Especial Urbanístic d'Allotjaments Turístics (PEUAT) per dotar d'un marc normatiu que reguli els criteris urbanístics i de gestió dels allotjaments turístics de la ciutat de Barcelona.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Els allotjaments turístics inclouen tant establiments hotelers, habitatges d'ús turístic, apartaments turístics, albergs o residències universitàries i són una peça bàsica per ordenar el model turístic de la ciutat de Barcelona, així com per gestionar el seu impacte sobre els barris de la ciutat.

Ara bé, des de l'Ajuntament de Barcelona vetllem perquè s'acompleixin les normatives i no s'utilitzin com allotjaments turístics que no disposin de la llicència corresponent per fer-ho.

És per això, que des de l'any 2017 fins avui dia, la Direcció de Serveis d'Inspecció de l'Ajuntament de Barcelona ha realitzat més de 7.000 primeres inspeccions a habitatges per fer-ne un seguiment acurat i, quan s'han detectat possibles infraccions, s'han incoat els respectius expedients sancionadors.

Agraïm el seu interès per fer de Barcelona una ciutat més amable pel veïnat i us informem que estem a la seva disposició per a futures comunicacions.

Participaciones de loslectores

Másdebates