Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica de la Universitat de Barcelona: La UB, com sempre, al servei de tothom

Imagen del edificio de la Universitat de Barcelona en la plaza de la Universitat.

Imagen del edificio de la Universitat de Barcelona en la plaza de la Universitat. / JAVIER CARBAJAL

Des d’aquí volia mostrar, en nom de la Universitat de Barcelona, la nostra sorpresa davant el contingut de la carta al director del senyor Joseph, ja que no està basat en la realitat. No és cert, com manifesta, que la Universitat de Barcelona hagi emès un únic comunicat. S’han publicat sis resolucions del rector i diversos comunicats sobre com afecta aquesta malaurada situació a la vida acadèmica. L’estat d’alarma sanitària està vigent des del 14 de març, i nosaltres tenim, des del 28 de febrer, una pàgina web específica d’informació per a la comunitat universitària.

Entretodos

Segur que la gestió de tot plegat podria ser millorable, però posar en dubte l’esforç que està fent la nostra comunitat (estudiants, docents, investigadors i personal d’administració i serveis) per mantenir la nostra universitat en funcionament, en un context excepcional, és si més no qüestionable. Tenim un compromís vers la nostra comunitat universitària per continuar la vida acadèmica, i també vers la societat, que s’ha concretat en diverses iniciatives i donacions per ajudar el sistema sanitari a combatre aquesta crisi. Té tot el dret a considerar que la Universitat de Barcelona no està a l’alçada, o que és un campi qui pugui, però no és veritat. Si ho diu en el sentit que tothom fa el que pot, ho compartim. Fins i tot afegiríem que tothom fa el que pot de la millor manera possible en circumstàncies adverses i incertes, i que, precisament per això, la comunitat UB mereix un respecte.

La Universitat de Barcelona està al servei i a la disposició de tothom, també a la del Sr. Joseph per aclarir qualsevol informació que ell pugui necessitar. Cuidem-nos molt tots.

Participaciones de loslectores

Másdebates