Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Soc farmacèutica i em sento profundament dolguda per la falta de reconeixement a la nostra professió"

Las farmacias reparten una mascarilla, de la Generalitat, por persona con tarjeta sanitaria.

Las farmacias reparten una mascarilla, de la Generalitat, por persona con tarjeta sanitaria. / RICARD CUGAT

Sóc farmacèutica comunitària i parlo en el meu nom i en el de molts companys i companyes que es veuran reflectits en aquest escrit.

Entretodos

Durant aquesta pandèmia els farmacèutics hem estat a primera línia en tot moment. Atenent a peu de carrer i orientant als centenars de persones que venien, moltes d'elles amb símptomes de covid o amb familiars malalts que no sabien què fer perquè les línies telefòniques estaven col·lapsades.

Hem aconsellat i hem fet tasques que en molts casos estan ben lluny de les nostres competències. Ens hem adaptat en tot moment als canvis de legislació i de protocols de dispensació a càrrec del CatSalut i altres mútues. Hem passat molta angoixa i en certs casos por, per nosaltres i les nostres famílies.

Onze companys de professió han mort i centenars s'han contagiat. Què rebem a canvi? Cap reconeixement mediàtic, alguna trista menció en alguna mitja de comunicaciò. Cap protocol perquè s'en faci estudi serològic com a la resta dels sanitaris. I cap esment en la paga de reconeixement als professionals sanitaris.

Em sento profundament dolguda i decebuda, és injust tractar així una professió com la nostra.

Participaciones de loslectores

Másdebates