Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Mas ja és llegenda de Catalunya

President Mas: gràcies per ser una persona de principis que sempre  cerca el bé comú i com molt bé diu qui fa el bé sempre fa bé. El pas  al costat mereix respecte per tothom sigui del partit que sigui,  decisió que molts no han ni haurien fet i amb costos personals, però  com també diu els beneficis superen els costos.Aquest  gest l'honora i  salva el país de perdre l'oportunitat de ser lliures. És un exemple en  el món de la política, una persona de paraula que posa per davant de  qualsevol interés de partit o personal el que és el millor pels  interessos de Catalunya.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És la persona que ha fet possible el procés i li estarem eternament  agraïts. És qui ha fet que el camí de la plena llibertat sigui una  realitat i qui fa possible que l'Estel de la Senyera voli lliure en  benefici de totes les persones del nostre país. La seva llegenda  s'engrandeix en la història de Catalunya. Per sempre serà el meu  president i la porta del país sempre estarà oberta a qui per ell s'ha  sacrificat. I ara com diu anem per feina i tirem endavant.

I de moment  així ja és seguint fent un camí ple d'il.lusió i esperança amb el ja  nou president Puigdemont que seguint les seves passes farà arribar a  bon port a les catalanes i catalans. El 130è President ha fet un gran  discurs pensant en tots els habitants del país perque guanyem dignitat  i gràcies a la Independència puguem tenir millores socials i en tots  els nivells.

Molta sort Presidents i el país guanya un tàndem d'èxit  directes a Ítaca.

Participaciones de loslectores

Másdebates