Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Mossos, un orgull

Un ciudadano saluda y felicita a los Mossos por su actuación durante los atentados. MIREIA REYNAL

Un ciudadano saluda y felicita a los Mossos por su actuación durante los atentados. MIREIA REYNAL / MIREIA REYNAL

Han hagut de passar uns fets tant esgarrifosos com els atemptats de la Rambla de Barcelona i Cambrils que m'han fet  veure que a Catalunya hi ha un control per part dels Mossos d'Esquadra i d'altres agents de seguretat increïbles.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En menys de 24 hores hores pràcticament ja sabem l'organització d'aquesta cèl·lula terrorista. No seré jo que entri a valorar tècnicament tot el procés i les possibles responsabilitats. Parlo com a ciutadà que ha passat de l'horror i la tristesa més absoluta a creure que estem més protegits del que em pensava. 

Ja m'imagino que aquests atacs, per desgràcia, poden tornar a passar. Però una cosa ha canviat a dins meu: Quan em mirava els agents de seguretat pensava d'una manera i ara els sento com a vertaders protectors de la societat civil. Els catalans que tenim una edat ens mirem a les forces de seguretat pública i recordem un passat de repressió. Per exemple: grisos reprimint manifestacions pels drets dels estudiants i treballadors. També fa pocs dies vaig escoltar, a la ràdio, a un superior de la Guàrdia Civil que tant els tertulians com a mi mateix ens va deixar una molt bona impressió. Pot ser estem més ben defensats del que ens pensem. Cal tenir-ho més en compte.

Participaciones de loslectores

Másdebates