Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Gràcies a la novena planta de l'Hospital Universitari Sagrat Cor

He tingut la mala sort de tenir hospitalitzat al pare amb el pitjor dels finals possibles. En aquests moments que tot són queixes a la sanitat, jo volia agrair a tots els professionals de la novena planta de l'Hospital Universitari Sagrat Cor l’atenció rebuda, i en especial, a dos auxiliars, dos herois del dia a dia, Eugènia i Jordi: a l’Eugènia per cuidar-me mentre jo el cuidava a ell, i a en Jordi, per cuidar-lo tan bé, a ell i a tots els seus pacients. Jordi és un noi que arriba a la seva feina i, abans de començar, passa a dir “bona tarda” a tots els seus pacients, preguntant com es troben, sabent que el 99% de respostes seran de queixa. I ho fa dia rere dia; no hi ha pacient o familiar que no sàpiga el seu nom.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Jordi, t’agraeixo l’atenció al pare i a nosaltres en el moment que la vida et dóna el pitjor revés que pots rebre i quan estàs tan absent que no saps que fer ni a on adreçar-te. Gràcies per compartir el dolor. Vaig veure en els teus ulls com ho comparties i m’imagino com de difícil ha de ser la teva feina. Ets un excel·lent professional i una gran persona.

Familiars de l’Eduardo.

Participaciones de loslectores

Másdebates