Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Gales IBStage al Liceu, una gran festa del ballet

Ensayo de los bailarines durante la edición 2013 del IBStage en Barcelona.

Ensayo de los bailarines durante la edición 2013 del IBStage en Barcelona. / PIERLUIGI ABBONDANZA

Aquests dies hem tingut a Barcelona un esdeveniment de primera magnitud a nivell cultural. Els cursos del IBStage a on alguns dels millors professors de dansa del món acudeixen a la nostre ciutat per donar classes a uns 200 estudiants arribats de tots els racons del planeta.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Al final de les tres setmanes del curs, dues gales de dansa d'un nivell espectacular amb ballarins estrelles de les millors companyies i amb la participació dels estudiants, fan les delícies del públic balletòman de la ciutat que, malgrat ser agost no s'ho perd i que junt amb els turistes amants de la dansa, omple el nostre Gran Teatre.

Com a balletòmana de pro i assídua al Liceu quan hi ha dansa, he de dir que les gales del IBStage convoquen a un públic especial, respectuós, entès i exquisit. No sents ni una tos, ni un caramel que es desembolica en el precís moment en que sona un adagio, ni un comentari... només els aplaudiments i els bravos quan toca, un autèntic plaer en tots els sentits.

A més vàrem patir un desafortunat incident incontrolable que, en d'altres ocasions, hauria pogut provocar alguna situació de conflicte, però per sort no va ser així, tant el públic com el staff del Liceu es van comportar d'una manera exquisida i des d'aquí els hi vull reiterar el nostre agraïment. Gràcies primer al equip del Ibstage per portar aquest increïble projecte a la nostre ciutat i gràcies al equip del Liceu i a l'audiència del Ibstage pel seu alt nivell de professionalitat, amabilitat i comprensió.

Participaciones de loslectores

Másdebates