Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Desprotegits per la llei davant els okupes

Avui hem viscut una situació kafkiana a la nostra finca a Barcelona. Els nostres veïns del pis de dalt ens han trucat comunicant-nos que una parella volia okupar el pis del seu costat i que farien soroll. Han tingut la barra de preguntar-los que si els denunciarien. Com és lògic, els han dit que sí.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Aleshores, hem trucat al propietari del pis que intentaven okupar i aquest ha trucat primer als Mossos, que han contestat que no podien fer res. Tot seguit ha trucat a la Guàrdia Urbana que sí que s'ha presentat a la poca estona. Ens han comentat que si no els agafaven en el moment de rebentar la porta, i se'ls podia acusar d'intent de robatori, la llei els protegeix.

És a dir, els ciutadans que paguem impostos estem desprotegits; les lleis afavoreixen els moviments i màfies okupes. Ens preguntem perquè paguem impostos. Al cap i a la fi, la llei està feta pels que no la compleixen.

Participaciones de loslectores

Másdebates