Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Després d'un mes i mig i de 8 trucades, per fi ens han canviat la potència del subministrament elèctric"

Un operario de Endesa instalando contadores digitales.

Un operario de Endesa instalando contadores digitales.

Artur Reyes Ivern

Des de l'estiu tenim problemes amb el subministrament elèctric i constantment ens salta el diferencial de l'electricitat ja que tenim pocs quilowatts de potència. Aquest hivern és quan més ho hem patit, així que ens hem disposat a trucar a la companyia per augmentar la potència del subminsitrament.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

A la primera trucada que vam realitzar la persona que ens va atendre ens va demanar l'adreça de l'habitatge, la qual va teclejar malament i als mails que rebíem hi figurava que vivíem en una adreça que no era la nostra. Després de trucar per comentar l'error una segona persona va gestionar-ho i va canviar l'adreça que tenien apuntada; la potència no ens la va canviar.

Dues trucades després ens van informar que el canvi ja s'havia realitzat, però el diferencial de l'electricitat continuava saltant. Ens van dir que el problema era que teníem contractat un bonus social, el que bloquejava el sistema per fer una nova contractació. Finalment em van assegurar que m'arribaria una carta avisant-me que el canvi s'havia fet correctament i que s'hauria augmentat la potència. 

Després de 8 trucades i un més i mig, en el que hem patit l'hivern havent de desconnectar els calefactors per connectar el rentavaixelles, hem pogut fer un canvi de potència; un canvi que normalment està fet al moment o al cap de 3 dies.

Per cert, a causa de la falta de subministrament, fins i tot estant desconnectat, el rentavaixelles s'ha averiat.

Participaciones de loslectores

Másdebates