Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Contra l'incivisme al tren

Un tren de Rodalies, en una imagen de archivo.

Un tren de Rodalies, en una imagen de archivo. / ALBERT BERTRAN

Ara que ha arribat la calor -dura i pura- es torna a repetir una qüestió greu d’incivisme i violència a les línies R11 I RG1 entre Girona i Portbou/Cervera.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Resulta que en algunes trens i estacions, especialment, en el trens de la tarda i el vespre de la R11, diversos grups de joves i adolescents pugen al tren sense bitllet i no volen pagar l'import al revisor. Aquests grups d’adolescents arriben a tenir comportaments violents i han esdevingut una autèntica xacra per al bon funcionament del tren convencional.

¿Què hem de fer? Fa la sensació que els poders públics i principalment el trinomi Renfe-Adif-Fomento pretenguin deixar abandonada la situació. És un problema greu. Cal trobar solucions europees. Tots els actors polítics, policials, socials i judicials s’han de posar a treballlar de valent, de forma coordinada, i molt més efectiva. Això no pot continuar.

Participaciones de loslectores

Másdebates