Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Casals d'estiu: Prevencions per la tranquil·litat dels pares

Dos niñas se hacen la cama en la casa de colonias de la Conreria, en Tiana (Maresme), el pasado agosto.

Dos niñas se hacen la cama en la casa de colonias de la Conreria, en Tiana (Maresme), el pasado agosto. / JORDI COTRINA

Amb pocs dies de diferència han mort dues criatures de si fa o no fa la mateixa edat una a Ripoll i ahir l'altre a Vilanova i la Geltrú.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

No sóc pare, però entenc que davant un estiu molt llarg i de què els pares no se'n poden fer càrrec de la criatura en qüestió, la figura del casal d'estiu és una bona opció, doncs aprendre valors mai està per altres.

Ara bé, crec que seria molt oportú, sotmetre a les nostres criatures a un examen mèdic amb el corresponent permís parental, per dictaminar que és apta per fer segons quines activitats, sobretot si requereixen un esforç físic com és el cas de la natació, i malgrat d'estar acompanyat pels respectius monitors, que entenc estan suficientment preparats davant un imprevist com el que ha causat la mort del nen de Vilanova.

Potser si s'apliqués la medicina preventiva en segons quines activitats no passarien tantes desgràcies, ja que no solament passen a casals o colònies d'estiu. Estem veient com cada setmana a les curses de resistència, marathons i d'altres modalitats esportives gent preparada perd la vida de la manera més estúpida.

Així doncs demanaria a la conselleria encarregada d'aquests afers (crec que és benestar social), més implicació a l'hora de vetllar per la tranquil·litat de les famílies, i sobretot pel benestar dels nostres infants.

Participaciones de loslectores

Másdebates