Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

'El viral més avorrit del món': Ajuda pels necessitats a cop de click

Cada matí, quan em dirigeixo a les pràctiques, em creuo amb al menys quatre persones que viuen al carrer. Sempre les mateixes persones, sempre en els mateixos espais. I jo, sempre les mateixes preguntes: ¿què és el  millor per ajudar a aquestes persones? ¿Diners? ¿Conversa? ¿Menjar?

Entretodos

La generación no tan perdida

Formación, empleo, relaciones, futuro... Hablemos de qué implica ser joven hoy

Són persones amb problemes personals, que tenen trencats els llaços amb la societat, probablement també amb la família, que poden tenir estudis o no (però al cas, han perdut el valor de tenir-los). Moltes  d'elles segurament s'han vist empeses a asseure a terra.

Per sort o casualitat, ahir em vaig topar amb un vídeo anomenat 'El viral  més avorrit del món'viral   amb el qual, a través de la seva visualització aconsegueixes ajudar a una associació destinada justament a oferir un cop de mà a aquestes persones. Els donen recursosallotjamentalimentacióatenció social i sanitària. Els donen confiança. Perquè a  vegades preguntar-se no és suficient. Però si que pot ser el primer  pas. Ser conscients que hi són. Convertir la incomoditat en interès,  perquè aquestes preguntes busquin resposta. I trobar-la.

Participaciones de loslectores

Másdebates