Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Els nois són més conflictius i menys competents que les noies

Martín Martínez Martínez martínmm

Per què els nois fracassen més?  Per què són més vulnerables? S'ha  investigat i sembla que hi ha quatre raons que expliquen el major  rendiment de les noies:

Entretodos

La generación no tan perdida

Formación, empleo, relaciones, futuro... Hablemos de qué implica ser joven hoy

1) Els nois no es senten tan obligats a  esforçar-se, perquè els pares els controlem menys. En canvi, a les  noies se les controla més.   

2) Els nois sembla que no han de demostrar res. Es senten íntimament superiors. En canvi, les noies es senten menyspreuades i  impulsades a demostrar que aquesta  discriminació no està justificada.

3) Els nois tendeixen més a arriscar-se. Les noies tendeixen més a comunicar-se. La comunicació potser enriqueix més.

4) I per últim i això és el més important: De tot això és deriva  que els nois tinguin menys habilitats. [...].  Menys habilitats no cognitives: Tenen més dificultats per visualitzar  l'objectiu i esforçar-se. Tenen més dificultats per posar-se en el  lloc de l'altre i comunicar-se. I més dificultats per veure els riscos i controlar-se.

Dit tot això, sembla lògic pensar que els nois són més conflictius al carrer i menys competents a les aules. Aquest problema no és tan greu en les famílies tradicionals.

Participaciones de loslectores

Másdebates