Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Quan et diuen que la mare de la teva amiga es mor de càncer

Ahir per la nit em van donar una de les pitjors noticies que em  podria arribar a esperar. La mare de la meva amiga s'està morint de  càncer. No hi ha cap solució possible, el càncer ja està dins la seva sang.

Entretodos

La generación no tan perdida

Formación, empleo, relaciones, futuro... Hablemos de qué implica ser joven hoy

Una dona feliç, amb un somriure d'orella a orella, encantadora, i amb  uns ulls brillants, només li queden setmanes de vida. Una dona que ha  estat lluitant 2 anys contra aquesta espantosa malaltia, superant  operacions, quimioteràpies, veient com els seus cabells queien, com es  quedava sense forces...  Després de fer tot l'esforç possible, el seu  cos ha decidit que fins aquí ha arribat.  La seva malaltia se l'està empassant  tota i n'és conscient. El pitjor de tot és la impotència davant  aquesta situació tan greu. Impotència per part d'ella, però per part  dels seus dos fills que cada dia veuen menys d'ella i més la cara de  la malaltia.

Quan sents aquesta història és quan realment valores el que tens.  Quan et pares un moment a pensar en que els teus problemes no són res  comparat amb el que li està passant a la teva amiga, el teu veí o a qualsevol persona en aquesta situació. I en aquell instant el primer  que vols fer és agafar el mòbil, trucar a la teva mare i dir-li que l'estimes. 

Participaciones de loslectores

Másdebates