Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Tramvia per la Diagonal, per responsabilitat política

La linea de tranvía T6 que pasa por la rambla de la Mina.

La linea de tranvía T6 que pasa por la rambla de la Mina. / JOSEP GARCIA

Senyor Alfred Bosch, cap del grup municipal d'ERC a l'ajuntament de Barcelona, li demano en nom dels barcelonins i especialment dels ciutadans del barri del Poblenou, que aixequi el bloqueig tàctic a la unió dels Tram per la Diagonal que manté el seu Grup Municipal. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Vostè sap que dels tres quilòmetres i escaig de vies que falten al tram central de la Diagonal en depèn que a Barcelona tinguem l'eix ferroviari de transport de viatgers més important de la regió metropolitana, molt per sobre de l'anomenat metro del Vallès de FGC. Aquesta línia de tramvia és clau per a la mobilitat metropolitana, sobretot per l'accés dels treballadors i estudiants als centres de treball del 22@ i els campus universitaris del Besòs, Diagonal-Glòries i Pedralbes. Que del completat aquest traçat del tramvia per la Diagonal en depèn l'impuls definitiu d'aquest mitjà de transport públic d'alta eficiència no només a Barcelona sinó també a altres ciutats de Catalunya. I en depèn també l'oportunitat de que Catalunya lideri el sector industrial de la mobilitat sostenible amb un gran potencial d'ocupació.

Demostri que, més enllà de les picabaralles partidistes que envolten aquesta obra fa anys, hi ha la responsabilitat política de servir a la ciutadania, a la ciutat i al país.

Salvador Clarós. President de l'AVV del Poblenou. 

Participaciones de loslectores

Másdebates