Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Sense tests, brots i més brots"

Un profesional sanitario se dispone a hacer una prueba PCR a un hombre.

Un profesional sanitario se dispone a hacer una prueba PCR a un hombre. / EFE / ENRIC FONTCUBERTA

Ana Ramírez Llaràs

El doctor Trilla, de l'Hospital Clínic, deia en una entrevista que per controlar un brot és necessari identificar a totes o una part important de les persones potencialment afectades, realitzant el test per confirmar ràpidament si han estat infectades. A un altre dia podem llegir que el senyor Daniel López, exdirectiu de l'OMS, afirma que és fonamental arribar als contactes dels contactes.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Per la meva experiència considero que són notícies falses o 'fake news'. Ho dic perquè va venir una amiga a passar uns dies a Lleida, no va fer cap festa ni mai va compartir espai amb més de 4 persones, va marxar a Barcelona i al poc en truca dient que té la covid. Lògicament vaig intentar parlar amb els serveis sanitaris per la por no només d'estar contagiada sinó per contactes propers meus. I em diuen que fins que no tingui símptomes no em faran cap test ni a mi ni a ningú que va estar a prop.

Al cap de vuit dies em truquen explicant que sóc possible contacte, em fan una sèrie de preguntes. I em diuen que no em mogui durant catorze dies de casa i revisi la meva temperatura dos cops al dia. La veu, he de dir, que semblava el típic robot. No em van preguntar si necessitava alguna cosa, si vaig estar en contacte amb algú. i del test res de res. Així, brots i més brots.

Participaciones de loslectores

Másdebates