19 feb 2020

Ir a contenido

Resposta de l'Ajuntament a una carta sobre els Agents Cívics a la Sagrada Família

Ricard Barrera

Barcelona de Serveis Municipals

Un agente cívico pide a unos jóvenes en bañador que se pongan la camiseta, el verano pasado, en el paseo de Joan de Borbó, en la Barceloneta.

Un agente cívico pide a unos jóvenes en bañador que se pongan la camiseta, el verano pasado, en el paseo de Joan de Borbó, en la Barceloneta. / ARCHIVO / ALBERT BERTRAN

En relació amb la carta de la senyora Mar Novoa, publicada el passat 9 de novembre, volem indicar que l'estructura del cos d'Agents Cívics està organitzada sota la jerarquia de la Guàrdia Urbana de Barcelona i basem les nostres actuacions en l'ordenança de civisme de l'Ajuntament.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Concretament, en el nostre operatiu diari a la Sagrada Família vetllem pel compliment de diverses necessitats del barri. Aquestes, per exemple, consisteixen en facilitar l'accés a les seves cases a alguns veïns i veïnes que pateixen l'impacte de viure en una de les zones més turístiques de Barcelona, acompanyant-los, si cal, entre els visitants, especialment en el cas de gent gran o amb problemes de mobilitat. Altres actuacions consisteixen en facilitar la mobilitat dels grups turístics i convidar-los que facin un ús correcte de l'espai públic o vetllar per la correcta convivència entre vianants, vehicles de motor i Vehicles de Mobilitat Personal (patinets, tricicles...). També es duen a terme actuacions per gestionar la diversitat d'incidències a la via pública relacionades amb la falta de manteniment, brutícia, trastos vells, fonts espatllades, activació del protocol de recollida de xeringues... , avisar a la Guàrdia Urbana per venda ambulant i carteristes o vetllar pels col·lectius en risc d'exclusió social.

Totes aquestes actuacions les introduïm en els nostres terminals mòbils per portar un control i registre de les nostres actuacions, fer el seguiment i reportar informació a diferents estaments: la seu del districte, Guàrdia Urbana i als consells de barri quan així ens ho requereixen.

Participaciones de loslectores

Másdebates