Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica municipal a 'Las ratas conquistan un solar de Poblenou'

El solar de la calle Llacuna, en Poblenou, denunciado por la comunidad de vecinos por su estado de abandono.

El solar de la calle Llacuna, en Poblenou, denunciado por la comunidad de vecinos por su estado de abandono. / RICARD FADRIQUE

En relació a la informació Las ratas conquistan un solar de Poblenou apareguda en aquesta secció sobre l'estat en què es troba el solar del c. Llacuna, 42, hem de comunicar als seus lectors que el Departament de Llicències i Inspecció i la Unitat Territorial de la Guàrdia Urbana del Districte de Sant Martí estan duent a terme les diligències oportunes amb el propietari per resoldre aquesta situació amb la major urgència possible. L'estat de salubritat d'aquest espai, de titularitat privada, és responsabilitat exclusiva del seu titular, i l'Ajuntament ja va endegar els processos necessaris per al restabliment de la normalitat així que va conèixer la deixadesa en què es troba.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Confiem que el propietari actuï amb la rapidesa que mereix la situació, i en cas contrari, serà l'Ajuntament qui actuarà en conseqüència.

 

Participaciones de loslectores

Másdebates