Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"L'esport base al C.F. Malgrat de Mar: un negoci a costa de les il·lusions dels nostres fills"

Un niño se apresta a chutar durante un partido de fútbol base.

Un niño se apresta a chutar durante un partido de fútbol base.

Cadet, segona divisió, grup 1. Un equip de poble, de nois amb il·lusió i de famílies que gaudeixen de l'esport, fent pinya, donant suport als jugadors, entrenaments, desplaçaments, durant 10 mesos, una experiència enriquidora

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

A l'altre costat el club, d'ençà que el primer equip ha pujat a tercera catalana, és una màquina de generar ingressos sense escrúpols i a costa del futbol base. Plantilles de 24 jugadors per un únic equip, quotes anuals de quasi 600 euros en el cas del cadet i de 500 a les altres categories. 

Nens a les banquetes sense possibilitat de jugar, plors, ubicacions a correcuita dels jugadors a altres clubs a una setmana de començar la lliga; en adonar-se de la no viabilitat d'aquestes decisions, convocatòries discriminatòries, injustes, entrenadors sense titular, coordinadors amb sous astronòmics i seriosament incompetents... Resumint, un desgovern que afecta de forma directa a la formació i el creixement dels jugadors, on no es té en compte res més que competitivitat i resultats a base d'un patiment innecessari dels nois

Al capdavant de tot això, una junta que es dedica a donar exemple de la seva gestió, anant als camps i donant un espectacle lamentable amb insults i faltes de respecte a l'àrbitre, amb la sanció pertinent per part de la Federació. 

Aquest és l'ambient que es respira al C.F. Malgrat de Mar. Això és el que viuen els jugadors i les famílies. Això és l'esport base: un negoci a costa de les il·lusions dels nostres fills.

Participaciones de loslectores

Másdebates