Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"El 'Mare nostra' està lluny de la finalitat poètica"

Alcaldessa Ada Colau, em sap greu. Quina pena, li asseguro que m’entristeix. No estic indignada, estic profundament decebuda. Li asseguro que vaig pensar que potser vostè podria representar un canvi, un aire nou, jove, conciliador.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Sóc docent, imparteixo llengua i literatura. A l’escola sovint parlem de poesia, de bellesa, també de respecte i de diversitat, precisament aquesta setmana hem començat a escriure els textos per la festa del Jocs Florals d’enguany.

És una llàstima que ni el registre, ni el tema emprat per Dolors Miquel en el seu “poema” hagin pogut servir-me com exemple. Res més lluny de la finalitat de la funció poètica: crear bellesa i encara molt més lluny del respecte i del saber estar que també ens esforcem per ensenyar als nostres nois i noies.

Però bé, no voldria acabar sense recordar-li que a l’escola també ensenyem a fer les paus i ens disculpem i reconeixem quan una cosa no l’hem fet bé del tot i demanem perdó i no justifiquem el que no té justificació. A l’escola sempre hi ha segones oportunitats. M’agradaria que hi pensés.

Participaciones de loslectores

Másdebates