Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La lluita per evitar els abusos de les grans empreses

Un hombre camina bajo el logo de Endesa en la sede de la empresa en Madrid 

Un hombre camina bajo el logo de Endesa en la sede de la empresa en Madrid  / ANDREA COMAS / REUTERS

Després de comprovar la més absoluta incompetència de Movistar per gestionar un canvi de contracte que cinc mesos després encara no s'ha  arreglat del tot, i de patir la pèrdua de serveis i de qualitat bancaris, ara em toca barallar-me amb Endesa, amb qui tinc contractat un servei anomenat Quota12, que l'any passat em suposava pagar un import fix mensual de 59 euros.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En arribar, però, al gener, em cobraren 121 euros. Hi truco per saber què ha passat i em diuen que m'han cobrat una regularització de no sé què. Vaja, ja no són 59 euros al mes, en són més. Pensant que havia superat aquesta clatellada, al febrer em tornen a cobrar 121 euros. Hi truco per saber què ha passat ara i em diuen que és un error i que haurien de cobrar-me 82 euros al mes. "I la  Quota12?", pregunto; això és igual, el que val ara és el que diu el comercial, que s'acomiada dient-me que d'aquí un o dos dies em trucaran per arreglar-ho.

Espero tres setmanes fins que hi truco jo, i em diuen que, efectivament, la quota s'ha pujat al doble. Oh, gràcies per avisar. No em retornen res i no em poden enviar la resolució per correu electrònic, per aconseguir-la he d'anar a alguna oficina (un procediment tercermundista). Intento fer una reclamació a través del seu web: missió impossible, quan no encaixa una dada, no n'encaixa una altra...

tot va així en aquest país. Entre els que et roben il·legalment i els que ho fan legalment esperant que no te n'adonis i no demanis explicacions, anem bé. No cal dir que m'estic buscant una altra empresa subministradora.

Participaciones de loslectores

Másdebates