Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Hi ha un excés d'informació poc contrastada respecte al covid"

Nueve de cada diez pacientes en UCI no tienen la vacuna completa

Nueve de cada diez pacientes en UCI no tienen la vacuna completa

Sembla ser que molts ciutadans han decidit morir. El problema és que amb la seva actitud puguin acabar contagiant a altres persones que també podrien morir. Els científics cada dia ens diuen coses diferents, ningú sap quant dura la immunitat, tampoc si haurem de posar-nos una altra vacuna més i, per descomptat, si apareixeran noves variants. La vacuna s'ha creat en un temps rècord i totes les dades canvien dia a dia.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Les conclusions a les quals s'arriba em fan pensar en una història que vaig sentir sobre un grup de científics que es reuneixen per estudiar el comportament de l'aranya. Col·loquen l'aranya en el centre de la taula i li lleven una pota. Colpegen la taula i l'aranya es dirigeix cap a aquest lloc. Van repetint una vegada i una altra fins que l'aranya es quede sense potes i no es mou del centre de la taula, i arriben a la conclusió que quan se li lleven totes les potes a una aranya es queda sorda.

Crec que respecte al covid hi ha un excés d'informació poc contrastada, no hi ha dia que no es parli i s'escrigui sobre aquest tema i els ciutadans ja no accepten la realitat del que està passant. Una dada sí que està clara, que els ciutadans continuen morint. Això sí que és cert, i si no prenem consciència que el covid mata, difícilment acabarem amb ell.

Participaciones de loslectores

Másdebates