01 jun 2020

Ir a contenido

Hem hagut de viure una pandèmia mundial per apreciar el valor de les coses

Zaira Herrero

Una calle de Barcelona, el pasado día 26 de marzo.

Una calle de Barcelona, el pasado día 26 de marzo. / JORDI COTRINA

Hem hagut de viure una pandèmia mundial per apreciar el valor de les coses. Coses tan simples com sortir al carrer, passejar, passar temps amb família i amics, el contacte físic, anar a sopar al teu restaurant favorit... Coses a les que no donàvem importància, però que ara trobem a faltar. Hem hagut de viure una pandèmia mundial per valorar determinats treballs com ara el personal de supermercat, repartidors/es, farmacèutics/es, policies, sanitaris, entre molts d'altres.

Entretodos

Hem hagut de viure una pandèmia mundial per reduir la contaminació a uns mínims històrics, per veure el nostre planeta més net que mai. Hem hagut de viure una pandèmia mundial per començar a ser generosos i solidaris amb aquells que més ho necessiten, per unir les nostres forces per ajudar a qui sigui com mai abans ho havíem fet.

Hem hagut de viure una pandèmia mundial per conèixer el nostre jo més humà, més creatiu, més pacient, més vulnerable. És cert això que diuen que un no sap el que té fins que ho perd, i hem hagut de viure aquesta situació per adonar-nos-en. Per tots aquests motius espero que el dia en que tot torni a la normalitat la nostra mentalitat continuï com ha estat durant aquest temps, i que continuem valorant tot allò que en el seu dia va estar de més.

Participaciones de loslectores

Másdebates