Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Felip VI i Catalunya: aquell que deixa abans de ser deixat

Júlia Llobet

Som com la parella que ho deixa però que vol que l'estimin. Típica  situació: jo et deixo però demostra'm que m'estimes, que penses en mi,  que encara t'importo. No estic bé amb tu, t'estic deixant però fes-me cas.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Pot ser no estan tant malament del cap els senyors de la CUP dient  que és un honor pels catalans que el Rei passi de la nostra cara. Però  clar, a nosaltres ens agrada que ens facin cas perquè clar, t'estic  deixant, sé que t'importa però vull que m'ho demostris.

Des del meu punt de vista el Rei és més independentista que molts  dels catalans que vestien de blanc l'11 de setembre a la Meridiana. Si  més no hem d'admetre que ens ha donat un cop de mà. No vol donar el  vist i plau al nou president? D'acord. Des de quan li donem el vist i  plau nosaltres a ell?

Senyors, no ens preocupem tant. Siguem la parella que deixa i vol  que l'altre visqui tranquil, estem deixant Espanya i ens estan  ajudant! No ens hi capfiquem més, agraïm-los la seva feina, per un cop  a la vida ens estan deixant ser lliures, el Rei vol que siguem  independents, ha iniciat la desconnexió abans que nosaltres! No us  sona el seu paper? Si home, aquell que deixa abans de ser deixat.

Participaciones de loslectores

Másdebates