Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Els joves no som mandrosos, però no tenim recompensa a tot el nostre esforç"

Aula de formación de la Universidad Rovira i Virgili de Tarragona.

Aula de formación de la Universidad Rovira i Virgili de Tarragona. / Xavi Moliner (Archivo)

Estic farta d’escoltar a la gent gran dient que la joventut d’avui dia no té ganes de treballar i que son uns mandrosos, però això no és veritat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Ens espera un futur desastrós, en totes les empreses ens demanen tenir una carrera, un màster i un doctorat, per no dir que cap empresa t’acull sense experiència. És a dir, podem estar més de 8 anys estudiant perquè després no et contracti cap empresa per falta d’experiència laboral.

Ara bé, si treballem mentre estudiem per fer butxaca i poder independitzar-nos, ja no dic durant la carrera, sinó quan l'acabem, tampoc podem. Els lloguers estan pels núvols, el banc no dona hipoteques als joves i, si aconsegueixes que te la donin, l’Euribor va pujant i no ho pots mantenir.

Encara i això, tots els joves que conec de la meva edat, inclòs aquells que acaben de començar la carrera aquest any, treballen i es guanyen el seu sou pel simple fet de somiar amb aconseguir el que desitgem per nosaltres mateixos.

Els joves no som mandrosos, però no tenim recompensa a tot el nostre esforç.

Participaciones de loslectores

Másdebates