Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"A la platja de la Barceloneta sembla que no calen ni la mascareta ni la distància"

Playa de la Barceloneta por la tarde, donde numerosos jóvenes quedan para tomar algo sobre la arena.

Playa de la Barceloneta por la tarde, donde numerosos jóvenes quedan para tomar algo sobre la arena. / Vicens Forner Puig

L'altre dia vaig passejar amb unes amigues i vam voler apropar-nos a la Barceloneta per veure la platja. Quan hi vam arribar, gairebé no podíem caminar, la zona de la sorra i el passeig estaven plens de grups de gent sense mascareta i sense respectar la distància de seguretat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Vam tornar molt decebudes i ens va sobtar la irresponsabilitat de la gent, ja que com a estudiants de segon de batxillerat, no hem pogut anar presencialment a l'institut cada dia, ni hem pogut fer el viatge de fi de curs perquè prenem moltes precaucions per poder fer la selectivitat.

Si l'única cosa que cada persona pot fer per millorar la situació i poder passar un estiu el més normal possible és mantenir la distància i portar mascareta, per què no ho pot complir tothom?

Participaciones de loslectores

Másdebates