Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"De quin altre petit plaer ens privaran amb l'excusa de la pandèmia?"

Una mujer fuma a cierta distancia de las mesas de la terraza de un bar de Barcelona, el pasado 18 de agosto.

Una mujer fuma a cierta distancia de las mesas de la terraza de un bar de Barcelona, el pasado 18 de agosto. / JORDI COTRINA

No comparteixo l'actitud dels negacionistes de la pandèmia, però tinc la sensació de que l'Estat se n'aprofita per a interferir en la nostra vida privada. Veiem per què ho dic:

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

A Vilanova i la Geltrú, la Policia ha fet entrar dins de casa a uns veïns que feien tertúlia al portal mentre prenien la fresca (com han fet tota la vida), tot indicant-los que l'espai públic és dels vianants.

A Barcelona s'ha prohibit el bany durant el cap de setmana de l'11 de setembre perquè les riuades han abocat sediments tòxics. I, ves per on, dilluns, dia de la tornada al treball, s'aixecava la prohibició.

Es prohibeix fumar a les terrasses dels bars. Personalment, no m'afecta; però no s'ha establert cap relació entre el tabac i el coronavirus. Cert que per fumar cal treure's la mascareta i obrir la boca, però també cal fer-ho per a prendre's qualsevol beguda.

Cal suposar que aquestes intromissions en la vida privada dels ciutadans desapareixeran un cop eradicat el virus, perquè, en cas contrari, correríem el perill que s'arribés a una societat com la que exposa Orwell a la novel·la '1984'.

Participaciones de loslectores

Másdebates