Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"El Bicing s'ha convertit en una mena de 'jocs de la fam'"

Dos usuarios del Bicing esperan a que se libere un hueco para poder dejar su bici en un anclaje de la Barceloneta.

Dos usuarios del Bicing esperan a que se libere un hueco para poder dejar su bici en un anclaje de la Barceloneta. / Álvaro Monge

L’Ajuntament de Barcelona ofereix als ciutadans un servei de lloguer de bicicletes: el Bicing. La proposta, 'a priori', és molt positiva, ja que planteja un transport no contaminant, a un preu assequible i pràctic, amb estacions repartides pels barris. A la pràctica però, el Bicing ha d’afrontar moltes dificultats, com el mal funcionament de les bicicletes o el fet que Barcelona no és precisament plana.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Avui en dia, aquest servei s'ha convertit en una mena de 'jocs de la fam' per veure qui és el més ràpid en aconseguir endur-se l'última bici de l'estació o aparcar a l'últim forat. La situació es posa més dramàtica en barris perifèrics, on amb prou feines es veuen bicicletes.

Per tal de regular les unitats disponibles a cada barri es fan servir vehicles que transporten bicicletes d’una banda a l’altra. Potser caldria fer una bona ullada al plantejament i funcionament d’aquesta oferta pública.

Participaciones de loslectores

Másdebates