Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Agraïment a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona: "Ara el meu fill té un gran futur al davant"

Unos payasos actuando en la habitación de una paciente en el Hospital de Sant Joan de Déu, en el 2017.

Unos payasos actuando en la habitación de una paciente en el Hospital de Sant Joan de Déu, en el 2017. / ALBERT BERTRAN

Després de cinc anys, deixem l'Hospital Sant Joan De Déu de Barcelona, on queda la nostra segona família.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

No tenim paraules per expressar el nostre agraïment pel vostre afecte i atenció, per la vostra professionalitat, pel vostre afany de fer-nos sentir bé en uns moments tan difícils, pel vostre etern somriure i, sobretot, per la vostra gran humanitat.

Volem donar-vos les gràcies a tots, als doctors Javier Martín, Pinillos i Pujol, als doctors Tarrado, Saura, Palazón i a tot l'equip de cirurgia, a les nostres infermeres Jessica, Lorena, les Carmens i tantes més que ens han cuidat; a la nostra estimada Chelo, a l'assistència espiritual, a Ramón l'assistent social, a tants doctors i doctores que han passat per la nostra habitació; a la tribu d'assistents que sempre els acompanyen, al personal de quiròfan, a la patrulla canina, als professors, a la doctora Zacaries i a Palmi, a l'equip de l'UCI; als Pallapupas, HelloKiti i Gasita; a l'equip de rehabilitació, a les senyores de la neteja. 

Gràcies als beneïts voluntaris, a les noies del bar, a les monges de l'Ordre, al personal administratiu, a Port Aventura, a l'equip directiu de l'hospital i a tantes, tantes persones que gairebé sense conèixer-nos ens han ajudat tant.

Gràcies també a Barcelona i la seva gent per acollir-nos: Mònica, Nacho, Susana, Roser, Juanqui, Alejandro, Nuria, a ACCU Catalunya, Jacky i tants altres.

Avui el Mario és ja un jove estudiant de la Universitat Autònoma de Barcelona, segur de si mateix, superant la seva malaltia dia a dia i amb un gran futur al davant. I això ho heu aconseguit entre tots vosaltres.

Moltes gràcies per tot i per tant.

Participaciones de loslectores

Másdebates