Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Seguretat Social: "Vaig al metge per a rebre atenció, no a perdre el temps"

Un centro de Atención Primaria, en Barcelona.

Un centro de Atención Primaria, en Barcelona. / JOSEP GARCIA

Deu haver estat el tercer o quart cop que he hagut de presentar-me en l'últim mes i mig al CAP, però cada cop que hi vaig m'entren més ganes de sortir corrents.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Trobo molt malament que una persona que va al metge hagi d'estar esperant més d'una hora en una saleta d'espera perquè la visitin. Els qui tenen visita a primera hora, encara tenen sort. Però un cop el matí va passant, l'espera es fa infinita.

No puc recordar el temps en què no patia tant ni perdia tant de temps anant al metge, que ja més que pensar en mi mateixa i en el bé que m'estic fent, només puc pensar en totes les hores perdudes i que no tornaran.

Estic molt decebuda amb la sanitat pública des de fa temps, perquè ara sembla que si no treus diners de la teva butxaca, no t'atendran bé enlloc. I no menciono ja les horribles cues que es formen per demanar hora i el fet que hi hagi tres o quatre persones a secretaria i només n’hi hagi una atenent. Vaig al metge per a rebre atenció, no a perdre el temps.

CARTAS RELACIONADAS

Los trabajadores del sistema de salud no están suficientemente bien considerados

.

Participaciones de loslectores

Másdebates