Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Saber perdonar

Una amazona trota con su caballo al paso del pelotón del Tour, ayer durante la sexta etapa.

Una amazona trota con su caballo al paso del pelotón del Tour, ayer durante la sexta etapa. / REUTERS / CHRISTIAN HARTMANN

Avui he llegit una notícia que m'ha deixat garratibat. Resulta que l'UCI (Unió de Ciclisme Internacional) ha demanat perdó per expulsar del Tour de France a un ciclista professional per un error que finalment no va cometre. Davant dels temps que vivim i que fa tant de temps que tots sabem les injustícies que patim i que fins i tot en molts casos són rectificades per diferents proves irrefutables, en comptes de demanar perdó, no diuen res i segueixen cruelment al mateix lloc de treball i cobrant.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Per això veure amb els meus ulls que algú tant important com és aquesta Unió que s'hagi excusat públicament, m'ha fet refregar els ulls i despertar la ment. Que maco que seria que totes les persones que votem perquè són i seran senzillament els nostres representants facin servir aquesta paraula tan noble: Us demano perdó! I tot seguit dimiteixin del seu càrrec! Llavors tots plegats ens creuríem que alguna cosa de debò està canviant dins d'aquest món aparentment tant inaguantable.

 

Participaciones de loslectores

Másdebates