Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica de Sagalés a la carta 'Culpabilizar al vehículo privado'

En relació amb la carta de Francisco Garrigol 'Culpabilizar al vehículo privado con un transporte público deficiente', on parlava de l'eliminació d'algunes línies que presten servei a Les Franqueses del Vallès i fins i tot afirmava que es deixa el municipi incomunicat al mes d'agost, des de l'empresa Sagalés, com a operador del servei, volem donar-li resposta perquè quedin clars els canvis que s'han efectuat. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El 9 de gener es van implementar una sèrie de millores en algunes de les línies urbanes i interurbanes que presten el servei de transport al municipi de Les Franqueses del Vallès. D'una banda, en la línia urbana L6 s'ha millorat la freqüència de pas de dilluns a divendres (excepte agost) de 30 a 20 minuts en les hores del dia de més afluència de passatgers, a més d'augmentar la capil·laritat del servei donant cobertura a zones com Bellavista Nord o millorant substancialment les connexions amb Rodalies.

Pel que fa al servei interurbà de la línia 416 (Granollers - Les Franqueses del Vallès - La Garriga), es manté el servei actiu durant tot l'any amb un augment d'expedicions de dilluns a dissabte (excepte agost), i es manté també actiu el servei en diumenges i festius. Hi ha una lleu reducció de servei (de 15 a 10 expedicions) de dilluns a divendres d'agost, però en cap cas, queda el municipi incomunicat.

Els serveis de transport són serveis vius que creixen i evolucionen amb els usuaris. Tots els canvis iniciats el 9 de gener persegueixen l'únic objectiu de donar un servei més complet, amb més cobertura, major freqüència de pas i millors horaris a tots els usuaris de Les Franqueses del Vallès. Tant l'Ajuntament del municipi com l'operador estem oberts a rebre tots els suggeriments i comentaris que ens ajudin a ajustar i millorar cada dia el servei.

Participaciones de loslectores

Másdebates