Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

PSOE: Feudalisme de cartró pedra

Malgrat no voto en clau socialista, sí crec en la socialdemocràcia. A partir d'aquesta premissa he de dir que a la societat feudal, el baró era el cinquè títol en l'escala de dignitats de la noblesa. Els seus orígens es remunten als segles VII i VIII. El baró era el propietari d'una baronia. També s'anomenaven barons els senyors feudals més influents que envoltaven al rei, és a dir, eren cortesans.

Entretodos

¿Qué opinas de la dimisión de Pedro Sánchez?

Envíanos tu opinión sobre la crisis del PSOE

Sempre m'ha produït perplexitat el fet que se li atorgués el qualificatiu de barons a determinats personatges del PSOE. Considero que un partit que es defineix com a socialista i obrer, per principis i coherència, hauria d'haver rebutjat aquesta denominació. Però pel que es veu, especialment en els darrers temps, el fet d'admetre-ho tàcitament ha propiciat que una colla de vividors s'hagin cregut que realment formaven part d'un estament superior a la resta de la militància i que com a tals podien dictar els destins del partit.

Per exemple, en Felipe González no té cap mena d'autoritat moral ni per interferir ni per condicionar, simplement hauria de callar i limitar-se a viure la seva jubilació daurada. I com ell, d'altres.

Per diginitat, honestedat i coherència personal, farà bé el senyor Pedro Sánchez de mantenir-se en la seva posició i donar veu a la militància, seria una manera d'acabar d'una vegada per totes amb un feudalisme segle XXI i uns barons de cartró pedra. I el que al meu entendre és substancial, salvar al PSOE de la desaparició.

Participaciones de loslectores

Másdebates