Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Es pot ser ciclista i educat

Carril bici de la calle de Girona, entre Aragó y València.

Carril bici de la calle de Girona, entre Aragó y València. / DANNY CAMINAL

Tota la vida he estimat a la bicicleta. Mai de la vida hauria imaginat totes aquestes discussions en relació al seu ús. Quin fet més trist. No podem oblidar que pedalar i aconseguir arribar al cim és la meta de qualsevol ésser humà. Nosaltres ho aconseguim així i d'altres, cantant,escrivint,fent un gol antològic... 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

No seré jo que digui que cal ser respectuós quan circulem en bici pels carrers, igual que en caminar, conduir o senzillament deixar el teu seient a una persona que ho necessita. No podem confondre l'educació amb l'activitat de cadascú. Al meu veí li agrada la música i li agraeixo el fet de que el volum no sigui molest per a mi, però mai penso que el millor seria que la música no existís. Ans el contrari, m'agrada compartir tot allò que és energia. La resta, o sigui el silenci, i no fer res o, si voleu, ser massa educat no m'interessa. Viure és lluitar i compartir. 

Participaciones de loslectores

Másdebates