Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Espanya, com el Titànic

De izquierda a derecha, Ramona Barrufet, Lluís Corominas, Carme Forcadell, Anna Simó y Joan Josep Nuet, el pasado 2 de febrero.

De izquierda a derecha, Ramona Barrufet, Lluís Corominas, Carme Forcadell, Anna Simó y Joan Josep Nuet, el pasado 2 de febrero. / TONI ALBIR

El Govern del PP porta una deriva esbojarrada, destrossant el poder judicial, la judicatura amb les fiscalies incloses, que acabarà tombant l'Estat de Dret. Indicis i antecedents ja ho advertien, ara sense majoria absoluta, tampoc té aturador perquè el PSOE i C's es fan l'orni i són col·laboradors necessaris de la desfeta, per omissió. Centenars de casos oberts per corrupció a tot el territori espanyol, i aprofiten per ajuntar-ho al problema català, que s'ha d'aturar.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Es presenta una segona querella contra Carme Forcadell i tres membres de la Mesa, però s'exculpa a Joan Josep Nuet per no ser independentista. La jutgessa Mercedes Ayala denuncia les interferències del poder polític en el cas dels ERE i que el CGPJ està absolutament polititzat; José Antonio Martin Pallin, exfiscal del Tribunal Suprem, declara que les denúncies a la Mesa del Parlament català són una intromissió política. El tema dels fiscals 'afinadors' en converses gravades, la purga de fiscals territorials, especialment els de Múrcia, el nou fiscal General de l'Estat, de la fiscalia Anticorrupció, de l'Audiència Nacional...

Això és una olla de pressió que està a punt d'esclatar, amb el rumb que ha pres el Govern del PP, que es dirigeix directe cap a l'iceberg de l'Estat de Dret, per provar si el tomba. Diuen que Espanya és com el Titànic, però amb els passatgers aplaudint. Els catalans, saltant als bots salvavides de la independència per no ser engolits pel remolí de l'enfonsament del vaixell. Per experiència, sembla que més aviat serà la nau la que s'enfonsi. Al temps!

Participaciones de loslectores

Másdebates