Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Millorar la qualitat de vida dels vianants

Una calle de Barcelona colapsada por el tráfico automovilístico.

Una calle de Barcelona colapsada por el tráfico automovilístico. / FERRAN NADEU

Surto de casa el diumenge al matí i, com cada cap de setmana, trobo tot el carril bus de la Ronda General Mitre amb desenes de cotxes estacionats, que durant la setmana no hi són. Baixant per l'Eixample me n'adono que els carrils de la gran majoria dels seus carrers han minvat. A banda i banda també hi ha cotxes aparcats. No és que em molesti especialment, però és un fet que em genera una qüestió: si durant la setmana no es pot estacionar en aquestes zones, on aparquen aquests cotxes de dilluns a divendres?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És ben cert que, durant els dies laborables, les zones d'estacionament es veuen molt reduïdes en el seu nombre. Però entenc que aquests cotxes no desapareixen. En algun lloc han d'estacionar.

Mentre no trobo resposta a aquesta qüestió, sí que al cap em ve una reflexió: queda clar que els vehicles no paren mai de créixer i, a més espai que els donem, més n'agafaran. Així que potser resulta inútil fer polítiques per a millorar el trànsit urbà. Tant per tant, dediquem-nos a millorar la qualitat de vida dels vianants.

Participaciones de loslectores

Másdebates