Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"L'Institut Diagnòstic per la Imatge no fa inversions en equipaments"

Un paciente se somete a un diagnóstico de imagen en el Hospital de la Vall d’Hebron.

Un paciente se somete a un diagnóstico de imagen en el Hospital de la Vall d’Hebron. / Joan Puig

Sóc un treballador que ara pertany al Institut Diagnòstic per la Imatge (IDI) des de fa 2 anys i 3 mesos, a causa d'un procés de subrogació per al que el servei de radiologia del IAS de Salt passava a mans del IDI. Una decisió política que no té ni caps ni peus promoguda pel nostre Govern.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Jo i la resta de treballadors tenim la sensació que ens van ‘vendre la moto’ tant per part del IDI com del IAS. Els arguments que van exposar són que en pocs anys seria una de les empreses públiques més grans i potents d'Europa, i ser una empresa que es dedica exclusivament al diagnòstic per la imatge genera recursos econòmics que es revertirien en nous equipaments de diagnòstic.

Des que som del IDI, des de l'1 de novembre del 2014 no s'ha fet cap inversió en equipaments, tot el contrari, s'han desfet d'aparellatge nou valorat en milers d'euros (enviat a una oenegé de Gàmbia); i el tracte que es dona als centres del IDI a Girona és discriminatori respecte dels centres de Barcelona. La sensació que tenim els treballadors és que no estem en una empresa puntera d’Europa sinó en una empresa que va a la baixa.

Participaciones de loslectores

Másdebates