Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'indignant estat dels aparcaments disuasoris a Barcelona

Se suposa que aquests són aparcaments perquè s'utilitzi el transport públic i es prescindeixi del privat amb els avantatges que això comporta per a tots els que hem de traslladar-nos per diverses zones de Barcelona.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Utilitzo amb certa freqüència, (o millor dit, utilitzava), l'aparcament existent a la zona de la Vall d'Hebron i, més concretament, a la parada del metro de Mundet de la L-3, que se suposa que és un aparcament dissuasori. Per traslladar-se al centre de Barcelona hauria de faciliar fer servir el metro per arribar ràpidament, evitar aglomeració de trànsit, embussos, més contaminació i a més estalviar-se l'import de l'aparcament de pagament en el destí.

Fa pocs dies vaig haver de requerir els serveis de la grua perquè m'ajudés a treure el cotxe d'aquest aparcament que, òbviament, no faré servir més fins que l'Ajuntament es digni a condicionar-lo perquè pugui usar-se amb facilitat. Em vaig quedar trabat en un dels diversos forats que hi ha en el citat aparcament. 

A les fotografies es veu clarament l'abandonament total originat per les pluges recents i no tan recents. L'Ajuntament no es digna a condicionar-lo per facilitar l'accés amb el transport públic al centre de Barcelona. Adjunto dues fotos representatives de la situació de l'aparcament, però se'n podrien fer diverses.

Participaciones de loslectores

Másdebates