Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Incógnites davant el referèndum

Colas  de ciudadanos en una escuelapara votar en la consulta del 9-N.

Colas de ciudadanos en una escuelapara votar en la consulta del 9-N. / FERRAN NADEU

¿Què pot fer un Estat com l'espanyol, amb greus dificultats econòmiques, quan no pot garantir les pensions sense endeutar-se més, i quan està governat per un partit amb prop de 1.000 polítics jutjats i/o investigats per corrupció, davant la convocatòria del referèndum català?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

1.- Querellar-se contra les empreses que fan urnes per Catalunya i altres autonomies? No té sentit.

2.- Utilitzar una llei feta a mida pel PP perquè el Tribunal Constitucional inhabiliti directament, sense judici previ, als polítics catalans? Una llei rebutjada per la justícia europea, que ja ha reclamat que s'anul·lii?

3.- Aplicar l'article 155, prèvia discussió i aprovació del Senat, on hauran de sentir les denúncies de la resta de partits? ¿Què faran amb la mobilització de centenars de milers de persones que sortiran al carrer a impedir-ho?

4.- Obligar els Mossos a segellar els locals de votació, impedint-hi l'entrada dels ciutadans que volen votar? ¿Aguantaran els Mossos la pressió cívica dels que volen votar?

5.- Deixar que la gent voti i menysprear el referèndum dient que és il·legal i que no tindrà cap efecte i que, en tot cas, ens quedarem fora de la Unió Europea, de l'euro i de l'espai sideral? ¿Més o menys com es va fer el 9-N? Crec que això és el millor que poden fer. Qualsevol ús descontrolat de força jurídica o policial pot ser rebutjat pel poble i els organismes internacionals.

Participaciones de loslectores

Másdebates