Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Europa, on ets?

Protesta contra el trato de la UE a ñps refugiados en el río Tíber, en Roma, coincidiendo con la cumbre.

Protesta contra el trato de la UE a ñps refugiados en el río Tíber, en Roma, coincidiendo con la cumbre. / EFE / GIUSEPPE LA ROSA

Fa fa massa temps que Europa o millor dit la Unió Europea no dóna la talla. Almenys des del punt de vista humà. Per un costat, el problema de la immigració que ja fa anys que dura i no hi ha cap sensació que es vulgui resoldre adequadament. I referent el problema entre Catalunya Espanya, jo era un dels que pensava que gràcies a formar part de la Unió, els espanyols no entrarien a Barcelona amb els seus tancs... però ja vàrem veure que ens van ocupar el port amb els seus "militars camuflats" i Europa callada.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Però el pitjor, per a mi, deixant a banda la violència contra els que anàvem a votar pacíficament el dia 1-O, és aquest silenci envers els polítics catalans empresonats indecentment, perseguits, amenaçats i que a sobre per aconseguir ser lliures, els fan retirar involuntàriament de la seva brillant, curta i lluitadora carrera política sense precedents a Espanya.

No entenc res. Ara sí que comprenc als anglesos que hagin votat per fugir d'aquesta enganyifa. No tot són els diners, o sí? Malament rai qui pensa així per aconseguir la seva llibertat personal i de país.

Participaciones de loslectores

Másdebates