Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Endavant, Barça

Messi y Suárez en el partido contra el PSG

Messi y Suárez en el partido contra el PSG / AFP / PHILIPPE LOPEZ

4-0 és el resultat del Barça en front del Paris Saint-Germain. Sembla que el Barça ho té difícil per remontar aquest resultat, evidentment, però no impossible. Doncs, segons alguns mitjans de comunicació, ho té difícil i fins i tot impossible perquè en la Lliga de Campions cap equip ha remonat aquest resultat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Bé, però jo dic que alguna vegada ha de ser la primera, i ¿per què no pot fer-ho el Barça? ¿No ha superat reptes i ha conquerit fites que no han conquerit altres equips? ¿El PSG és inferior al Madrid? Evidentment que no. I el Barça ¿no ha guanyat al Madrid més d’una vegada per cinc a zero?

Ara resulta que l’equip ha tocat fons, que està acabat, que l’entrenador millor que se’n vagi, quan fa dos mesos l’entrenador i l’equip eren els millors. I per què? Perquè han perdut per 4-0 amb un equip d’un gran nivell, i a més el Barça va facilitar que es produís aquest resultat perquè no va estar al seu nivell de sempre, que és el que succeeix en qualsevol altre esport. Això ho saben molt bé els esportistes que participen en competicions.

Varen fer el ridícul, diuen alguns. ¿Com poden dir això d’uns jugadors d’un nivell contrastat i demostrat? Al Madrid el va eliminar el Celta en la Copa del Rei: si això arriba a passar amb el Barça, l’haguessin crucificat. ¿Com poden menysprear un equip que va segon a la Lliga i que és l’equip que ha marcat més gols que cap equip europeu, i el segon a qui han marcat menys? ¿Aquest equip està acabat i ha tocat fons? Vinga, home, vinga, potser que us ho feu mirar.

Jo aniré al camp amb la ferma convicció que remontarem, i si no, els aplaudiré pel que han fet i per les grans tardes i nits que m’han fet gaudir, i cridaré ben fort: Visca el Barça!

Participaciones de loslectores

Másdebates